![]() |
| סדנאות זילוף - לייזה תובל |
גם העיניים אוכלות, עם זה אי אפשר
להתווכח. אז במה להשקיע? ביופי או בטעם? עד לא מזמן, היית צריכה להתפשר על אחד
מהאלמנטים האלה. היום כבר לא.
שדרוג העוגה בזילוף-
לא רק בצק סוכר יכול להביא לנו
תוצאות מרשימות של עוגה מצוירת. הזילוף מביא לנו תוצאות מרשימות בהרבה בטעמים
משובחים פי כמה מבצק הסוכר. הזילוף הוא עניין די מורכב הדורש טכניקה והרבה רצון
טובJ
אך הוא בהחלט אפשרי. התוצאות... מדברות בעד עצמן והסיפוק – אדיר!!!!!
המאמץ שווה את זה
![]() |
| לייזה תובל - סדנאות זילוף |
סדנאות הזילוף של לייזה תובל פתוחות
בפנייך. אין צורך בניסיון קודם או בשתי ידיים ימניות (בקריצה כמובן). נדרשות כמה
שעות ורצון טוב ואפשר לצאת לדרך. לייזה מעבירה סדנאות זילוף במרכז הארץ, המועברות
לקבוצות קטנות וכמומחית בתחומה, מאפשרת לכן ללמוד את רזי המקצוע בשעות ספורות
ולכבוש יעדים גבוהים בהצלחה.
תורת העוגות המזולפות-
סדנאות זילוף מבית לייזה תובל,
כוללות העמקה כללית התורמת לכל חובבות האפייה למיניהן, למשל: חומרי גלם עדיפים,
טיפים לאפיה, צבעי מאכל ועוד.
נכון שנושא הזילוף נראה לך כמעט בלתי אפשרי ואולי בכל פעם שעולה המחשבה כי תעמדי בפני משימה שכזו, משתחררת אנחה כבדה, אבל את יכולה!
נכון שנושא הזילוף נראה לך כמעט בלתי אפשרי ואולי בכל פעם שעולה המחשבה כי תעמדי בפני משימה שכזו, משתחררת אנחה כבדה, אבל את יכולה!
סדנת זילוף מועברת בכ- 5 שעות וכוללת
בתוכה גם את הכנת הקרמים והקצפות, בכל מני סוגים של מרקמים. המרקמים השונים מוכנים
גם בטעם מצוין וגם באופן כזה, שיהוו לנו חומר גלם לבנית העוגה שלנו.
בשלב הראשוני תלמדי איך לעטוף ולצפות את העוגה בצורה נכונה ותגלי מה עושים עם הפינות המעצבנות שהורסות לנו את השואו. כמובן שהכל תוך כדי התנסות מוחשית.
לאחר מכן, תלמדי את כל הטכניקות בעולם זילוף העוגות ותלמדי לזלף בסגנונות מורכבים כגון: שתי וערב, מסגרות יצירתיות, דוגמאות עלים ושושנים וכדומה.
בשלב הראשוני תלמדי איך לעטוף ולצפות את העוגה בצורה נכונה ותגלי מה עושים עם הפינות המעצבנות שהורסות לנו את השואו. כמובן שהכל תוך כדי התנסות מוחשית.
לאחר מכן, תלמדי את כל הטכניקות בעולם זילוף העוגות ותלמדי לזלף בסגנונות מורכבים כגון: שתי וערב, מסגרות יצירתיות, דוגמאות עלים ושושנים וכדומה.
, בהדרכתה של לייזה תובל, מגלות יותר סודות ממה שחשבת. תדעי להעתיק ציורים לשוקולד, להחליף צבעים וליצור עוגה מההתחלה ועד הסוף.
בסוף הסדנא, אל תשכחי לשטוף ידיים
ולתת לעצמך מחיאות כפיים סוערות:)


אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה